Inghetata de mure

inghetata de mure
Ingrediente:

500 gr  frisca batuta si indulcita , 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 300 gr mure .
Decor: mure, frunze menta

5/5 - (8 votes)

Intr-un vas omogenizam galbenusurile cu zahar si lapte .
Punem vasul pe baie de abur si amestecam periodic, pana se ingroasa.
Se pune compozitia la racit.

 Pasam murele si le trecem prin sita.
Amestecam compozitia de mai sus cu frisca si  pulpa de mure.
Punem compozitia formata intr-o caserola si o transferam la congelator.
Se pune la cupe si se decoreaza cu mure si frunze de menta.
Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

2 thoughts on “Inghetata de mure”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *