Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor
Ingrediente:

9  ciuperci medii, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3

5/5 - (33 votes)

Ciuperci umplute la cuptor, un preparat gustos si nelipsit din zilele de post. Reteta Ciuperci umplute la cuptor este simpla si rapida.

Spalam ciupercile , indepartam coditele si le ungem cu ulei.

Se pun pe  gratarul cuptorului preincalzit la 180 C.

Dupa 5 minute le schimbam pozitia (le intoarcem ) si introducem din nou la cuptor pentru 5 minute.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins , adaugam ceapa taiata marunt si o lasam  sa se caleasca.

Adaugam  coditele de la ciuperci (taiate cubulete ) si amestecam. Lasam pe foc , amestecand periodic , timp de 5 minute.

Ciuperci umplute la cuptorAdaugam ardeiul gogosar din otet,  taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt , drojdia inactiva, sare si piper dupa gust.

Drojdia are rol de a lega compozitia.

Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor,  15 minute/ 180 C.

Ciuperci umplute la cuptorSe servesc calde sau reci.

Ciuperci umplute la cuptorPofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *