Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana
Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete, 50 ml ulei, 200 gr smantana, 40 gr faina, 1 ceapa, 5 fire de patrunjel verde  , sare si piper dupa gust.

5/5 - (25 votes)

Ciuperci cu smantana, un preparat gustos pentru masa de pranz. Reteta Ciuperci cu smantana este simpla, rapida si delicioasa.

Taiem ciupercile in felii potrivite.

Punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata si calim pana devine sticloasa.

Adaugam ciupercile,  sare si lasam la inabusit.

Adaugam 150 ml apa calda si amestecam periodic.

Dupa 30 minute adaugam faina amestecata cu putina apa rece si smantana.

Fierbem compozitia 1 minut ,  adaugam sare si piper dupa gust .

Se serveste cu patrunjel maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *